Sommaren är äntligen här!

Äntligen är sommaren här och många av oss stressar fram mer än nånsin för att nå framtill dendär härliga stunden.. En mysig kväll på en filt, se glittret i vattnet och bara koppla av? Eller vad drömmer du om? Midsommar närmar sig just som man tycker sommaren har börjat. Tänk om vi bara kunde få ha det såhär jämt! Som tur är får vi det ganska länge till ändå..

Detta är det första nyhetsbrevet från Björn Fotograf! Kanske är det det sista också om du inte gillar det? Jag ber om ursäkt om du inte ville ha det, det är mitt första och jag har samlat ihop mailadresser jag haft kontakt med genom åren. Vill du inte ha mina nyhetsbrev kan du lätt avregistrera dig här längst ned.

Nyhetsbrevet från mig kommer handla lite om vad som händer i min lilla del av världen. Jag kommer också försöka ge dig något. Kanske ett tips, lite inspiration eller erbjuda en “bra deal” från mig eller någon av de jag samarbetar med. Det kommer bli kanske varannan månad eller så.

Jag har mycket att säga, men du vill ju inte ha en hel roman här om hur jag sagt upp mig på jobbet inom industrisensorer i fjol för att satsa som småföretagande fotograf. Att jag öppnat studio i Hornstull kan ju vara intressant och kanske datumet för invigning? Jag kan berätta om barnfoto, produktfoto, företagsplåtningar och bröllop. Om vitsippefotograferingar för hela familjen eller hur jag ibland kommer erbjuda gratis CV-porträtt för arbetslösa under 24 år.

Men tänk inte på det nu utan se till att njuta av sommaren! Om jag får, återkommer lite senare jag med något som kan vara intressant för dig!

Mvh
Björn Fotograf, din fotograf i Stockholm.

You may also like

Translate »
Verified by MonsterInsights