Hornstullsprofiler

Liselotte Granstrand

Liselotte Granstrand

Jag har jobbat i Högalids församling sedan 1997 och är ansvarig för bl.a. Öppna förskolan. I mitt jobb möter jag en massa härliga barnfamiljer som bor i området, det är roligt att ha förmånen att följa många av barnen ända tills de blir tonåringar. Jag bor själv inte i Hornstull, men det känns nästan som om jag är en Hornstullsbo för att jag är här hela dagarna. Hornstull känns som en liten stad i staden och jag springer alltid på någon jag känner när jag rör mig i området, det är alltid lika roligt.

Fotografens ord

Liselott är väldigt tillgänglig i sin personlighet och det märks att hon är van att lyssna på människor. Hon bär ett lugn, en empati och vad jag kände som en tacksamhet inför allt omkring sig. Det finns ingen stress, hon dröjer sig kvar och lyssnar in.

Liselottes val – Mats Bagaren i Hornstull

Mats och Bagar´n i Hornstull har legat nere i tunnelbanan så länge jag minns och varje morgon sprids en härlig doft av nybakat i tunnelbanan, bara det gör att man blir glad en vanlig måndag. Jag har beställt tusentals kanelbullar av honom under åren och de är lika goda varje gång! Mats är så trevlig, pratglad varje gång man träffar honom och en självklar profil för mig och många andra här i Hornstull.

Translate »
Verified by MonsterInsights