Dejtingporträtt

Medvetna singlar gör rätt i att komma till studion för att göra profilbilder. Det gör skillnad i dejtingdjungeln och du slipper kämpa lika hårt för att hitta den rätta.

 

Det brukar bli en rolig stund där vi fotograferar både i studion och går ut en sväng här i Hornstull. Med lite olika ombyten med dig, och att jag byter ljus, bakgrunder och miljöer får du plötsligt en uppsjö av bilder att välja mellan. Det är ju bra att byta bilder ofta eftersom du då poppar upp i listan senaste bilder och att de du är intresserad av får en ny chans att tycka om dig. Dejting är ett pysslande, men ge dig inte! Den rätta kärleken finns därute. Själv har jag dejtat en hel del i olika omgångar innan jag hittade min sanna drömtjej.

 

Med bilderna fångar jag upp ditt verkliga utseende på ett snyggt sätt. Jag skapar bilder som har det lilla extra i sig, givetvis med ditt samarbete. Dejting ska vara skoj och fotosessionen likaså.

Priset är bara 2 999 kronor med tre bilder som ingår. Du kan sedan köpa till extrabilder för 299 kr/st, värt varenda krona!

Boka idag!

(Bildexempel på denna sida är oftast inte från verkliga dejtsessioner).

Hitta de bästa dejtinsidorna

Dejtingsidor

Mötesplatsen

Happy Pancake

Du har hittat rätt

Gör din förfrågan idag

Kontaktformulär