Vigsel i Stadshuset - Stockholm

Stadshusbröllop

Björn Fotograf fotograferar många bröllop, och en favorit är just bröllop med vigsel i Stadshuset.

Eftersom jag är en fotograf som är noggrann med förberedelserna har jag upptäckt att Stadshuset och miljön omkring Stadshuset är en liten juvel i Stockholm. Allt finns där! Vattnet och vyerna, grönskan, stadskänslan och Karlbergskanalen. Båtar som sveper över Riddarfjärden, glitter, trädgårdar.. som en regnbåge av fina miljöer. Pelargångarna ger skydd för regn och skugga som passar vissa porträtt.

Innan varje fotosession där tar jag en timme till att reka miljön, även fast jag fotograferat där många gånger. Det finns alltid något nytt att utforska, väder och grönska är alltid olika.

Sedan träffas vi för en porträttsession. Fotograferingen tar mellan 60 och 90 minuter, sedan vigseln ca 30 minuter. Ja ceremonin är kort, men man ska registrera sig och vänta en stund på sin tid. Efteråt, om ni är ett sällskap kan vi göra en gruppbild tillsammans.

Se gallerierna här under på sidan. Ett bildvisningsmöte i min studio ingår , den ligger på Långholmsgatan 5 i Hornstull. Vill ni ta en fika med mig innan ni bestämmer er är ni välkomna dit.

Hör av er genom kontaktformuläret, så ser jag efter om jag är tillgänglig ert datum. Är jag inte det vet jag vilka kollegor som är bra och tar reda på om de kan er dag.

Välkomna!

Porträttsession och vigsel
19 999 krkr4h
  • 60 bilder ingår högupplöst digitalt.
Bröllopsporträtt utomhus
1 999krst
  • Bilderna tillkommer, dessa beställer ni under ett bildvisningsmöte. Se priser under menyn Barnfoto
Bröllopsporträtt i studion
1 999krst
  • Bilderna tillkommer, dessa beställer ni under ett bildvisningsmöte. Se priser under menyn Barnfoto
Heldagsbröllop
29 999krper st
  • 100 bilder ingår digitalt.
Vigsel Stadshuset

Vigsel Stadshuset

Translate »
Verified by MonsterInsights