Fotografera din bebis

Nyföddfotografering

Vi fotograferar tryggt er fina bebis!

Här är vi vana med bebisar och har det varmt i studion. Kom helst innan barnet är 10 dagar.
Boka innan BB så justerar vi tiden sen.

I sessionsavgiften  ingår inga bilder, de beställer du separat under bildvisningsmötet.

SESSIONSAVGIFTER PRODUKTER & DIGITALA FILER BOKA HÄR

Fotografera tryggt er vackra bebis

Nyföddfotografering

När ska man fotografera sin bebis?
Nyföddfografering görs helst under de 10 första dagarna, innan hormonprickarna kommer. De går fint även efter och jag anpassar alltid fotograferingen efter just ditt barn. Det finns egentligen inga regler eller mallar man måste hålla sig till. Om man vill att barnet ska sova under fotograferingen brukar det vara lättare när barnet är så nyfött som möjligt och sover som flest timmar per dygn. Då är det enklare att posera. Samtidigt tycker jag att det är fint med öppna ögon, eftersom personligheten kommer fram då så fint.

Klimatet:
När jag fotograferar nyfödda, sätter jag på luftkonditioneringen på ungefär 29 grader. Jag vill att barnet ska ha det bekvämt och vill man att barnet ska sova gör värmen susen. Blir det för varmt, justerar vi naturligtvis.

Kläder:
Ni väljer själva om ni vill ha kläder på barnet eller utan. Jag tycker man kan prova båda. Utan blöja finns det risk för olyckor, så den kan man ju ta på och av för att minimera risken. Det kan vara fint att ha en liten byxa över blöjan om vi fotograferar med bara detta. Själva blöjan brukar inte vara så fin på bild.

Svepning:
Jag har sjalar i olika färger i studion. Dessa kan man använda för att svepa det nyfödda barnet. Bäst är om ni tränar på detta hemma innan ni kommer. Man kan svepa på olika sätt, men här är en video att kika på om du vill träna: https://www.youtube.com/watch?v=2d4F2unmv1U
Svepning görs enklast med sovande arn, men kan vara värt även med vakna barn. Ju äldre det nyfödda barnet blir, desto mer vill det använda sina ben och armar för att sparka av sig svepningen. Var beredd på en kompromiss, bilderna kan bli lika vackra ändå.

Blixtarna:
Blixtarna blixtrar såklart och visst kan det störa barnet en smula, speciellt om det är på gränsen till att sova. Jag brukar smälla av en del blixtar ibland mest för att barnet ska vänja sig. Det är inget farligt och det brukar gå fint när förvåningen lagt sig.

Scener och Rekvisita
Jag brukar försöka hinna med olika scener och kanske olika bakgrunder. Vi kan byta till olika kläder och ha bilder med och utan förälder. Ibland blir det väldigt vackert när du håller barnet på exempelvis din arm. Var gärna beredd att vara med på bilder. Det är fint om båda föräldrarna är med.

Betalning och Bildvisning
Fotosessionen betalas alltid på plats, med kort eller Swish. Vi bokar även upp en tid för bildvisning. Under bildvisningsmötet har du möjlighet att beställa bilder. De finns ett flertal produkter som vägtavlor, album och digitala filer. Jag har högsta kvalitet och bilder som håller i generationer och inte bleks av sol eller förstörs av fukt. Allt detta går vi igenom under bildvisningen. Det du beställer betalas på plats och leveransen hämtas sedan i studion. Vill du läsa om produkterna och se priser, finns dessa på webbplatsen www.bjornfotograf.se
Här hittar du detta: https://www.bjornfotograf.se/produkter-och-digitala-filer/

Boka innan BB
Eftersom jag ofta är bokad närmaste veckan, och nyföddfotograferingen gärna görs inom tio dagar är det bäst att boka en tid innan BB. Det ger plats att kanske flytta om lite sedan om det behövs så jag kan ta emot er. Om det dröjer, kan ni höra av er och flytta fram tiden. Meddela sedan när ni är på BB och ert fina mirakel kommit till världen, så sätter vi tiden permanent. Boka din tid här: https://www.bjornfotograf.se/boka/

Lugn och ro
Hos Björn Fotograf arbetar vi alltid i lugn och ro utan stress för varken barn eller föräldrar. Det ska vara mysigt och roligt att komma till mig!

Varmt välkomna till Björn Fotograf – Bilder med hjärta!

Barn & Familj
999krper session
  • Bilderna tillkommer
Släktsession
1999krper session
  • Bilderna tillkommer
Produkter & Digitala
808krper st
  • Priser från 808 kr

Translate »
Verified by MonsterInsights