Kamera i toppklass

Kamera i toppklass

Canon Eos 5ds med originalobjektiv i L-serien. Kameran har 50 MP och är anpassad för porträtt. Omfång och detaljrikedom är enastående.

Förstoringar i toppklass

Förstoringar i toppklass

Med senaste Epsonteknik, skriver vi detaljerade bilder med högsta tonomfång. 200 års arkivbeständighet och Hahnemühle papper.

Blixtar i toppklass

Blixtar i toppklass

Med blixtarna Elinchrome ELC PRO HD hålls exponeringarna jämna och utan färgvariation.

Lokalen

Vi har valt att finnas i en butikslokal. Det ska kännas tryggt och välkomnande här hos oss. Det går lätt att komma in med barnvagn, även dubbelvagnar kommer in. Vi har bra kommunikationer hit från alla delar av Stockholm. Det går även utmärkt att parkera på gatorna kring Högalidskyrkan. Ni får gärna låna toalett, omklädningsrum, spegel. Vi har mikrovågsugn för välling eller barnmat. Blöjbyten brukar vara enklast att göra på golvet i studion. Vill ni vara privata kan vi dra för insynsskydd då vi har skyltfönster mot gatan. Tag av er skorna när ni kommer. Välkomna!

Lagring

Bilderna är heliga för oss och vi gör ständigt backuper. Era bilder lagras på flera platser utanför och i studion.

Rekvisita

Vi har endast noga utvald rekvisita. Om ni vill får ni också ta med egen rekvisita. Vi eftersträvar enkelhet och vill framhäva människorna i våra bilder. Less is more!

Bildbehandling

Bildbehandling

Vi kan göra avancerad bildbehandling, men strävar alltid efter att få bilden rätt vid fotoögonblicket. Vi använder oss av senaste versioner av Adobes hela programvarusortiment.

Montering och ramning

Montering och ramning

ArtBricks, inramade förstoringar och tackkort produceras i studion. Vi är alltid noggranna och ger varje bild kärlek.

Du har hittat rätt

Gör din förfrågan idag

Kontaktformulär