Musik till ditt bröllop

DJ till festen

Under många år som bröllopsfotograf i Stockholm har jag upplevt en skiftande kvalitet på DJs och vilket drag det blir på dansen. Det är skillnad på DJ och DJ!

Några har stuckit ut och varit extra bra, då har jag för att hjälpa mina bröllopspar i rätt riktning velat rekommendera de bästa.

Det har inte alltid fungerat, man ska ju förutom att leverera en grym stämning, också vara nåbar och tillförlitlig!

Slutligen efter ett antal DJ´s och kring sextio bröllop fick jag kontakt med Landexa och äntligen kan jag rekommendera en DJ utan tvekan!

Bröllop Guld 6995 kr
Hyr DJ till bröllopet, musikanläggning upp till 75 personer, speltid fram till kl 0200. Montering sker alltid tidigare under dagen.

Bröllop Platina 8995 kr
Hyr DJ till bröllopet, musikanläggning  upp till 125 personer, speltid fram till kl 0200. Montering sker alltid tidigare under dagen.

Bröllop Diamant 14 995 kr
Hyr DJ till bröllopet, musikanläggning  upp till 250 personer, speltid fram till kl 0200. Montering sker alltid tidigare under dagen.
I Bröllop Diamant ingår en mycket stor ljud- och ljusanläggning. Det ingår även miljöbelysning i andra delar av lokalen, rökmaskin, en trådlös mikrofon, samt talljud vid vigsel utomhus.

Besök Landexa.se

Translate »
Verified by MonsterInsights