KiH – Karriär i Handeln, Karlstad

Karriär i Handeln är en satsning av Svensk Handel för att inspirera ungdomar till ett yrkesval inom handeln. Det gör man med en dedikerad webbplats med inspirationer i form av Yrkesporträtt och artiklar. Karriär i Handeln turnerar också runt i Sverige med inspiratiosdagar. Då bjuds gymnaseskolor in, främst från handelsprogrammet för att lyssna på föreläsare. En lyckad satsning då man ser hur det lyser i ögonen på eleverna och Svensk Handel får massor med feedback från tacksamma elever, de vill bara ha mer.

Även som fotograf blir jag inspirerad! Det är väldigt kul att lyssna på föreläsarna och att möta alla positiva elever. Rent fototekniskt är det ofta svåra förhållanden med svagt och färgat ljus. Roligt att alternera mellan olika typer av fotouppdrag. Jag följer KiH runt om i Sverige. Senast här i Karlstad, men i år även Luleå och Varberg.

 

Inspirationsläsare denna gång i Karlstad var Christer Johansson, ICA Maxi-handlare i Karlstad, Madelene Söderström, Visual Merchandiser på Brothers & Sisters, Sandra Gustavsson, Butikschef på Kicks, Oscar Svanström, vice färskvaruchef på ICA och Fredrik Hammarqvist, e-handlare och entreprenör, företaget Grand Shoes. Avslutande inspirationstalare var Raymond Ahlgren.

Här kommer några bilder från Karlstad, eventet hölls på Nöjesfabriken:

You may also like

Translate »
Verified by MonsterInsights