Nyfödd

Nyfödd hos fotografen

Nyfödd hos fotografen

Nyföddfotograf

Nyföddfotograf

Björn Fotograf

Björn Fotograf

Nyföddfoto Stockholm

Nyföddfoto Stockholm

Nyföddfoto Stockholm

Nyföddfoto Stockholm

Nyföddfoto

Nyföddfoto

Fotografera Nyfödd

Fotografera Nyfödd

Barnfoto

Barnfotograf i Stockholm – Studio i Hornstull

Vi har roligt tillsammans och leker oss fram till underbara bilder!

Här älskar vi att fotografera barn och familj. Vi är proffs och kan hantera alla sorters barn, vilda som blyga. Nyföddfoto, gravidmage, barnfoto i alla åldrar. Endast toppkvalitet på bilder och produkter. Välkommen till en mysig studio i butiksplan!

 

 

Fyll i formuläret för tidsbokning!

BOKA NU

BOKA
Gravidmage

Gravidmage

Bilder av längtan, närhet och kärlek. Visa kärleken till ert barn och kombinera det med er nyföddfotografering. Se fler bilder här!

Nyföddfoto

Nyföddfoto

När de allra minsta kommer är det andakt i studion. Bäst är att komma när barnet är mellan fem och tio dagar. Vi har korgar, vaggor, filtar och fina props att använda. Boka upp tiden innan förlossningen och hör av er när ni är på BB, så justerar vi om det behövs.

Tremånadersfoto

Tremånadersfoto

Glädjen och viljan är så underbar att se när ert barn har blivit några månader. Det skiljer mycket mellan de olika stegen i utvecklingen och vill man ha med hela resan är tremånadersfotograferingen ett viktigt steg.

Ettårsfoto

Ettårsfoto

Barn med spring i benen är så skoj! Vi låter barnen ha skoj eller mysigt, beroende på humör och barn. Många barn behöver lite tid på sig innan de vågar släppa förälderns trygga famn i en ny miljö. Det är ok, för här arbetar vi i lugn och ro.

Familjefotografering utomhus

Familjefotografering utomhus

Fotograferingar utomhus är skoj och bilderna blir härliga! Nära studion finns både Långholmen och Högalidsparken.

Dopfotografering

Dopfotografering

Vi är gärna med och fotograferar ert dop! Vi älskar olika kulturer och traditioner, och möter er gärna även vid andra viktiga stunder i ert liv.

Studentfoto

Studentfoto

Välkomna antingen till studion i Hornstull eller i någon härlig utemiljö för snygga studentbilder. Vi gör även studentskyltar!

Studio

När man fotograferar modeller i studio är givetvis riggning av ljuset viktigt. Olika fotografer har olika stilar vad gäller ljussättning men man kan även diskutera fram innan vilken typ av ljussättning som passar ert budskap.

När det väl är dags för fotografering, betyder fotografens personlighet och stil mycket för bilderna. Vilka uttryck lockas fram och hur jobbar fotografen med modellerna. Sen måste man ha känsla för poser.

Min styrka som fotograf är att jag får mina modeller att slappna av och ha kul. Jag är också duktig med barn!
Begär offert